Afwasser

Let op: De vacature is recent vervuld, je kunt niet meer solliciteren!

Wat een afwasser doet is natuurlijk niet zo heel moeilijk om te bedenken maar ik vind het wel leuk om eens te vertellen hoe dat er hier aan toe gaat en hoe ik het vind om hier te werken.

De Werkzaamheden

Mijn taak bestaat er uit om te zorgen dat al het vaat en glaswerk weer schoon wordt en terugkomt op de oorspronkelijke plek. Ik sorteer het servies en bestek en zet het terug op de juiste plek en natuurlijk houd ik de spoelkeuken netjes. Als de schoonmaker er niet is komt het wel eens voor dat ik ook wat taken van hem overneem.

Als mijn dienst begint heb ik eerst een kort overleg, de CCOR noemen we dat. De CCOR staat voor CornelisZ Communicatie, Overzicht & Resultaten en is een bijeenkomst van maximaal 10 minuten waarin wij worden geïnformeerd over lopende zaken en bijzonderheden. Dit zijn leuke minuten, want je wordt op de hoogte gebracht van de laatste wetenswaardigheden en ontwikkelingen en je weet wie er allemaal in je team zitten tijdens je dienst. Dit is altijd wel gezellig want dan weet ik wie er verder nog aan het werk is en hoe druk het gaat worden die dag. Na de CCOR ga ik naar de débarrasseerruimtes, we hebben er 1 op de eerste verdieping en 1 op de begane grond. Daar haal ik dan alle afwas op. Die breng ik naar beneden en dan begint het schoonmaakwerk. Het komt echter ook vaak genoeg voor dat de bediening de afwas al in de lift zet en dat ik het er alleen maar uit hoef te halen, we werken goed samen hier.

Het is wel lekker werken om gewoon een goede afwasmachine te hebben. Het apparaat is helemaal afgesloten dus je hebt geen last van stoom of andere narigheid. Zelfs het afwasmiddel is niet schadelijk voor mij of het milieu! Die supermachine maakt zo goed schoon dat ik niet hoef na te drogen of te poleren. De vaat kan zo uit de machine de kasten in!

Training

Omdat ik precies weet wat er van mij verwacht wordt (wij werken met standaard lijsten), heb ik een redelijk zelfstandige baan; er staat niet continu iemand mij te controleren maar ik kan wel naar iemand toe te gaan als ik vastloop of het even niet weet. Dat werkt prima voor mij.
Het is een drukke baan en hard werken maar bovenal heel erg leuk. We kennen elkaar allemaal omdat we een uitgebreide kennismakingsdag hebben gehad. We hebben vaak trainingen en natuurlijk iedere dag de CCOR. Wij houden het net zo leuk voor elkaar als dat we dat voor de gasten doen. Er zijn hier bij CornelisZ een aantal basiswaarden en één daarvan is dat we plezier hebben in wat we doen. Ik heb het wel naar mijn zin hier. Daarnaast is het ook nog eens goed te combineren met mijn opleiding!

Ik had al iets gezegd over training? Het is voor mij ook mogelijk om door te groeien, als ik dat wil. In overleg met de trainer kan ik precies bekijken waar ik heen zou willen groeien. Verder is het ook mogelijk om een “cross-training” te doen. Dan mag je een dag meedraaien in een heel andere functie en kun je ervaren hoe dat is en of het misschien iets voor jou is. Ik ben hier nog niet zo lang dus ik ga eerst dit maar eens een tijdje ervaring opdoen maar ik vind het vooruitzicht iets anders te mogen gaan doen wel heel prettig.

Kortom, ik heb een leuke baan in een geweldig mooie omgeving waar ik iedere dag weer met plezier naar toe ga.

Wil jij deze baan ook? Lees verder en beoordeel of jij bent wie wij zoeken…

Onze ideale kandidaat is een vriendelijke persoon die met zorg zijn werk doet, met respect voor de spullen en voor je collega’s. Je maakt dingen af en hebt een oog voor detail. Je werkt op een lekker tempo en bent een fijne collega om mee samen te werken.

Bekijk de functie-eisen 
  • enthousiast
  • flexibel
  • een echte aanpakker

"We zoeken afwassers, maar wees gerust, bijna alles gaat bij ons vol automatisch."