Cadeaukaart & Kaartspelletjes

CornelisZ Cadeau Kaart

Nieuw bij CornelisZ is de CornelisZ Cadeau Kaart. Bij ons kun je een speciale CornelisZ Cadeau Kaart kopen, die je met elk gewenst bedrag kunt opwaarderen. Leuk om te geven en om te krijgen.

 

Het is een Cadeau Kaart, verpakt in een mooi hoesje met een grote strik er omheen, waardoor het geheel er heel feestelijk uitziet. Dus weet je nog niet wat je moet geven? Kom naar CornelisZ en wij maken een mooi cadeautje voor je. Heb je een CornelisZ Cadeau Kaart gekregen en wil je weten welk saldo erop staat? Klik dan hier:

 

CornelisZ Kaartspelletjes

Vanaf nu bieden wij onze gasten, groot en klein, extra plezier! Het zijn 4 kaartspellen, op maat gemaakt voor CornelisZ:

 • Het CornelisZ Kwartet;
  vol met de producten uit de keuken van CornelisZ

 • CornelisZ Memory;
  een verzameling dieren waaronder het CornelisZ vogeltje

 • Het CornelisZ Kaartspel;
  het standaard kaartspel in een CornelisZ jasje

 • Het CornelisZ Wijnspel;
  gebaseerd op het spel Triviant maar nu in CornelisZ stijl. Het spel bestaat uit vele vragen over wijn. De onderdelen van dit spel bestaan uit een stapel kaarten met vragen, een houten dobbelsteen met het vogeltje en een scoreblokje om de stand bij te houden.

Kom ze bij ons in CornelisZ spelen! Vind je ze zo leuk dat je van geen ophouden weet, dan kan je ze ook mee naar huis nemen.

 

"CornelisZ Wijnspel"

"CornelisZ Kaartspel"

"CornelisZ Kwartetspel"

"CornelisZ Memory"