Cadeautjes

Op zoek naar een leuk en origineel Kerstcadeau? Wij hebben misschien een paar leuke ideeën voor je...

De CornelisZ Cadeau Kaart
De speciale CornelisZ Cadeau Kaart kun je bij ons kopen en opwaarderen met elk gewenst bedrag. Geef je vrienden en familie een lunch of diner cadeau voor een bedrag naar eigen keuze. Leuk om te geven en om te krijgen. De Cadeau Kaart wordt verpakt in een mooi hoesje met een grote strik er omheen, waardoor het geheel er heel feestelijk uitziet. Dus weet je nog niet wat je moet geven? Kom naar CornelisZ en wij maken een mooi cadeautje voor je. 

CornelisZ Kaartspelletjes
Vanaf nu bieden wij onze gasten, groot en klein, extra plezier! Het zijn 4 kaartspellen, op maat gemaakt voor CornelisZ: 

 • CornelisZ Kwartet;
  vol met de producten uit de keuken van CornelisZ
 • CornelisZ Memory;
  een verzameling dieren waaronder het CornelisZ vogeltje
 • CornelisZ Kaartspel;
  het standaard kaartspel in een CornelisZ jasje
 • CornelisZ Wijnspel;
  gebaseerd op het spel Triviant maar nu in CornelisZ stijl. Het spel bestaat uit vele vragen over wijn. De onderdelen van dit spel bestaan uit een stapel kaarten met vragen, een houten dobbelsteen met het vogeltje en een scoreblokje om de stand bij te houden.

Je kunt de spelletjes bij CornelisZ spelen en uitproberen! Vind je ze zo leuk dat je van geen ophouden weet, of wil je ze als cadeautje aan je vrienden of familie geven? Dan kan je ze ook bij ons kopen en mee naar huis nemen. Een kaartspelletje kost €2,50 per stuk en het wijnspel kost €7,50 maar daar krijg je dan ook gelijk 2 doosjes voor inclusief dobbelsteen en scoreblokje!

"Op zoek naar een origineel Kerstcadeautje?"

"CornelisZ Kwartetspel"

"CornelisZ Wijnspel"