Comm. Bedrijfsleider

De organisatie
CornelisZ is gevestigd in het Nautisch Kwartier te Huizen en heeft zowel binnen als buiten 180 zitplaatsen. CornelisZ biedt ieder wat wils op elk moment van de dag. Dagelijks tussen 10.00 uur en middernacht zijn onze gasten welkom voor koffie en gebak, lunch, high tea, borrel met hapjes en diner. Ook zijn kleine partijtjes mogelijk.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven:

Commercieel Bedrijfsleider

In deze functie heb je samen met de operationeel bedrijfsleider de zorg voor het goed functioneren van CornelisZ.
Je zorgt ervoor dat de locatie verkoop gereed is voor elk moment en geeft het goede voorbeeld.

Je controleert of de werkzaamheden conform procedures en werkinstructies worden uitgevoerd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van de medewerkers en het pand. Dit dient altijd tiptop in orde te zijn!
Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers en stuurt aan vanaf de vloer. Dat betekent dat je zeer hands-on ingesteld bent, maar wel de rust hebt om de helikopterview te behouden. Om jouw medewerkers nog beter te maken stel je periodiek een beoordeling op en geef je trainingen “on the job”. Tevens train je de medewerkers in upselling.

Voor wat betreft de aankleding van de locatie ben jij de contact persoon voor onze leveranciers. Je initieert, signaleert en speelt hierop in. Uiteraard verlies je hierbij het concept niet uit het oog. Je legt verantwoording af aan de operationeel manager.

Om te slagen in deze functie ben je uiteraard in bezit van een MHS+ of HHS diploma en heb je meerdere jaren leidinggevende werkervaring in een soortgelijk restaurantbedrijf. Je bent analytisch, commercieel en weet het totaaloverzicht en daarmee de rust te behouden.

Contactinformatie
Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatie & CV naar pz@zindels.nl. Voor meer informatie over CornelisZ kun je kijken op www.cornelisz.nl.

"Met een positieve blik assisteer ik de bedrijfsleider!"