Evenementen

Het Founders Carbon Network heeft bij ons één van hun jaarlijkse netwerk events georganiseerd en dit was een zeer groot succes. Werkelijk alles is uit de kast gehaald om dit evenement tot een spectaculair feest te maken. Bekijk hier alvast alle foto's!

Wil jij ook zo'n spetterend feest geven? Dat kan! Wij helpen je graag bij het neerzetten van een fantastisch feest. Lees hier welke mogelijkheden wij je allemaal kunnen bieden. Dit hebben we namelijk ook zo georganiseerd voor het grote FCN Netwerk feest wat op 25 juni plaats heeft gevonden bij CornelisZ.

Groots Terras in het water
In 't Kolkje CornelisZ is een groot ponton in het water gelegd met een opppervlakte van zo'n 400m2, bestaande uit een groot vlak van 20 bij 20 meter met daaraanvast 2 aanlegsteigers. Hierdoor ontstond een enorm terras in het water waar ruimte was voor zeker 500 gasten. Bij de aanlegsteigers kwamen luxe retro-moderne motorjachten af en aanvaren, waarmee alle gasten een tochtje konden maken op hoge sneldheid over het Gooi- & het IJmeer.

Professioneel Team
Er liep een professioneel team rond, bestaande uit 80 in het wit geklede personeelsleden. Als een geoliede machine liepen zij heerlijke gerechtjes uit, schonken zij een mooi glas wijn of champagne en waren zij het aanspreekpunt voor de gast.

One bite gerechtjes
Uit de keuken van CornelisZ kwamen continu heerlijke one bite gerechtjes. Doordat ons team helemaal op elkaar afgestemd is, werden er met een constante regelmaat de heerlijkste gerechtjes verspreid over het gehele ponton. Omdat de personeelsleden allemaal een andere route volgden kregen alle gasten alle hapjes te proeven, van de voorgerechtjes t/m de nagerechtjes. Een greep uit deze heerlijkheden;

  • Tonijntartaartje, kroepoek, gembervlokken en kabiyakisaus,
  • Carpaccio van rundermuis met truffelmayonaise,
  • Terrine van boerenkip met honing-mosterddressing,
  • Coquille met sesam, paksoi en yakitorisaus,
  • Iberico varkensfilet met parelcouscous en auberginekaviaar,
  • Diamanthaas met spaghettigroenten en rode portsaus,
  • Panna Cotta met mangocompote en een mintkletskopje,
  • Cheesecake met frambozencompote en frambozen.

Wijn & Champagne Proeverij
Er waren 9 wijnhuizen aanwezig uit de beroemdste wijnstreken ter wereld om hun mooiste wijnen aan alle gasten te laten proeven. Zo was er Nobilo uit Marlborough, Nieuw Zeeland en Domaines Ott uit de Provence, Frankrijk. Ook was het champagnehuis Piper Heidsieck goed vertegenwoordigd met hun Brut, Demi Sec en hun Rose Sauvage Champagne. Als klap op de vuurpijl hebben zij gedurende deze avond 2 bijzondere proeverijen georganiseerd van de Millésime Rare Champagne. Slechts uitzonderlijk goede wijnjaren komen in aanmerking en daardoor zijn millésime champagnes altijd zeer beperkt verkrijgbaar.

Muziek & optredens
De avond werd geopend door violist Ernö Olah. Hij speelde een stuk uit de film Schindler's List met op de achtergrond het akoestische Marlando orkest. Een echt kippenvel moment toen hij de opening inzette met dit prachtige stuk vioolmuziek. Verderop in de avond zat de sfeer er helemaal in en werd het publiek verrast met een spetterend optreden van Hed Kandi. Hed Kandi wordt, mede door de beroemde visuals van mode-illustrator Jason Brooks, gezien als ‘the worlds most glamorous music & lifestyle brand’. Ze maken ‘signature beautiful, sexy and uplifting House music’. De bekroonde feesten van Hed Kandi worden wereldwijd gehouden in hippe clubs in steden als Londen, Barcelona, Las Vegas en wekelijks op het party-eiland Ibiza. En nu ineens stonden ze op het podium van het ponton voor CornelisZ.

Foto's
Om een goede indruk te krijgen hoe dit er allemaal ziet, kun je hier de fotoreportage zien van het FCN Netwerk Event wat bij CornelisZ is georganiseerd!

Wordt dit jouw feest in de toekomst?
Wil je ook zo'n enorme party organiseren? Echt groots uitpakken, een spetterend feest geven waar velen nog lang over zullen napraten, echt eens iets totaal anders dan anders bieden? Dat kan! Bij CornelisZ helpen we je graag met het op poten zetten van een waanzinnig feest. Samen met jou bespreken we wat jij allemaal zou willen, dragen we ideeën aan en komen we met nieuwe en originele ingevingen. We denken graag met je mee en nemen de gehele organisatie op ons. Zodat jij een feest kunt geven waar velen van dromen. Wil je hier meer informatie over ontvangen, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 035-8876000 of mail naar info@cornelisz.nl.

 

"Weten wat voor een evenement wij voor je kunnen organiseren? Bekijk hier het filmpje :"

"Een spetterend feest op het water. Wij staan voor je klaar!!"

"Heerlijke hapjes in de vorm van voor-, hoofd- en nagerechtjes!"

"Kippenvel moment bij de vioolmuziek van Schindler's List..."