Medewerker Bar

Let op: De vacature is recent vervuld, je kunt niet meer solliciteren!

Zal ik eens wat vertellen over het werken als Bar medewerker bij CornelisZ? Zoals de naam al doet vermoeden ben ik verantwoordelijk voor de dranken binnen de CornelisZ ervaring. Na een uitgebreide training ben ik officieel Barista, dat maakt mij een specialist en dat voelt goed ;-). Een Barista is een vakspecialist in het maken van een perfect kopje koffie en maakt eenvoudig een Italiaanse espresso, capuccino, latte macchiato of een andere koffiespecialiteit waar de gast maar zin in heeft. Naast dat kopje koffie verzorg ik de patisserie, zodat ook dat mooi en smakelijk geserveerd wordt aan de gast.

De Werkzaamheden

Naast de koffie, patisserie en de drankjes overdag, verzorg ik ook de drank op de Clubavond. Zo heb ik dus een leuke all-round functie waarbij ik op alle momenten van de dag de gast kan voorzien in datgene waar hij aan toe is! Laat dat nou zijn waar CornelisZ voor staat, een win-win situatie voor iedereen.

Omdat we bij CornelisZ werken met een functionele bar ben ik geen barkeeper maar een barmedewerker. Zodoende heb ik nauwelijks tot geen direct gastcontact maar des te meer met mijn collega’s. Omdat gasten mij natuurlijk wel zien en soms ook wel eens aanspreken als ze rondkijken bij CornelisZ, ben ik uitgebreid getraind in gastvrijheid. Ik vind het ook leuk dat ik gasten iets kan vertellen over ons prachtige CornelisZ! Ik heb een drukke baan en vind het belangrijk dat het netjes en schoon blijft achter mijn bar, alleen op die manier hou ik het overzicht en kan ik mijn collega’s (en dus de gast) kwaliteitsdrankjes garanderen. Ik heb zorg voor mijn omgeving.

Training

CornelisZ is opgezet vanuit de gedachte dat kwaliteitsproducten snel (ofwel efficiënt) met kwaliteitservice geleverd kunnen worden, het één sluit het ander niet uit. Sterker nog, het maakt CornelisZ tot een heel mooi product om voor te werken. Efficiëntie betekent snel werken en gelukkig kan ik goed omgaan met druk. Na de training ben ik in staat vriendelijk te blijven kijken bij het maken van de dranken. Als ik zou willen, kan ik ook verder getraind worden en doorgroeien binnen de organisatie. Dat is goed om te weten. Kortom, ik heb een mooie baan waar ik zelf van alles van kan maken, omdat we in een mooi team werken. Dat is belangrijk, dat je met plezier naar je werk gaat. Wij hebben het echt gezellig met elkaar. Wij doen dit absoluut samen.

Wil jij deze baan ook? Lees verder en beoordeel of jij bent wie wij zoeken…

Onze ideale kandidaat is een open, sprankelende persoonlijkheid met een authentieke vriendelijkheid die makkelijk verbinding maakt met mensen. Je maakt dingen af en hebt een oog voor detail. Je kunt goed luisteren en bent een fijne collega om mee samen te werken.

Bekijk de functie-eisen 
 • enthousiast
 • representatief
 • gastvrij
 • ervaring met barwerkzaamheden
 • drankenkennis
 • in bezit SCAE Barista 1 certificering of bereid deze te halen
 • bereid deze uit te breiden naar SCAE Barista niveau 2
 • in staat om cocktails te maken of bereid dit te leren
 • georganiseerd
 • ordelijk
 • HACCP kennis
 • goede communicatieve vaardigheden
   

"Wat een charme, zullen mensen denken wanneer ze van jou een biertje getapt krijgen..."