Oldtimer Festival

Op zaterdag 21 september aanstaande is er in het Nautisch Kwartier Huizen van alles te beleven:

  • Gezellige markt; oude ambachten, palingroken & shantykoren
  • Huizer Botterdag, kom meevaren op een originele botter
  • Oldtimer Festival; klassieke auto’s & Formule 3 racewagens
  • CornelisZ; Live Jazz muziek & straatje Route 66

Huizer Botterdag
Tijdens de Huizer Botterdag liggen er vele botters in het schilderachtige decor van het Nautisch Kwartier afgemeerd. Ze maken tochtjes waar je, tegen een kleine vergoeding, mee kunt varen. De tocht gaat over het Gooimeer en de schipper zal je tijdens de tocht alle geheimen van de botter uit de doeken doen. Het is zelfs mogelijk dat je zelf even het roer mag vasthouden. 

Oldtimer Festival
Voor de vierde keer wordt het Oldtimer Festival Huizen georganiseerd. Het is het grootste Oldtimer Festival van het Gooi. De parkeerplaats van het Nautisch Kwartier zal deze dag vol staan met klassieke auto’s, motoren en bromfietsen. Er vindt zelfs een grote presentatie plaats van Formule 3 racewagens. De toegang is gratis.

Beleef CornelisZ
Kom en beleef deze dag CornelisZ! Wij zijn de hele dag open, voor een kopje koffie met gebak, een heerlijke lunch en de borrel met het speciale "Route 66" straatje. Vanaf het borrelmoment kun je genieten van zwoele jazz muziek die meerdere malen live ten gehore wordt gebracht op de terrassen van Dickens en CornelisZ.

Straatje Route 66

  • American Mini Cheese Burger; met Cheddar kaas en Original Mississippi BBQ saus
  • Caesar Salad; klassieke salade van romano sla, Caesardressing, croutons en Parmezaanse kaas
  • Cajun Shrimp; gebakken gepelde garnalen met knoflook, cayennepeper, oregano, Tomatillo & Corn Salsa

Prijs per persoon € 8,95

Jazz Optreden
Vintage jazzband WhoSHEdo met zangeres Mylene Hanson brengt je in de broeierige sfeer van een club uit de New Yorkse jaren 30. De muziek is deels te vergelijken met die van Caro Emerald, Madeleine Peyroux, Billie Holiday en Nina Simone. WhoSHEdo speelt opzwepende jaren 30 swing, zwoele ballads, jazzy uitvoeringen van hits zoals 'Price Tag' van Jessy J of 'Empire State of Mind' van Alicia Keys en eigen werk, beïnvloed door gipsy jazz.

Jij komt toch ook? Kom samen met vrienden en familie genieten van een leuke dag, lekkere hapjes & drankjes en lekker swingen op live muziek. Wil je verzekerd zijn van een tafeltje, reserveer dan nu alvast. Bel ons op 035-8876000 of reserveer online!

"Live Jazz bij CornelisZ! Jij komt toch ook?"

"Oldtimer Festival in het Nautisch Kwartier Huizen"