Schoonmaker

Let op: De vacature is recent vervuld, je kunt niet meer solliciteren!

Als schoonmaker bij CornelisZ zorg ik ervoor dat alle ruimtes er netjes uitzien. Ik ben “van de details”. Ik houd de publieke ruimtes bij, ik zeem de ramen en stof, zuig en dweil. Verder zorg ik ervoor dat het toiletpapier is aangevuld. Ik ga ook over de uitgifte en ontvangst van het linnengoed en vervang wel eens een lampje.

De Werkzaamheden

Ik heb er plezier in dat CornelisZ er schoon en fris bij staat, dat wordt ook wel “momentklaar” genoemd. Wij hebben op ieder moment van de dag wel iets te doen voor gasten dus moet het pand er ook op ieder moment van de dag schoon en netjes bijstaan! Gelukkig vinden we dat allemaal, ik merk dat ik niet de enige ben die het bijhoudt, iedereen die hier werkt zal een propje oprapen of een stoel rechtzetten. Ik vind het fijn dat ik mijn lijsten heb waarop precies staat wat er gedaan moet worden tijdens mijn dienst en dat ik zelf de verantwoordelijkheid daarvoor heb. Er is niet de hele dag iemand die me staat te controleren maar er is wel iemand waar ik naar toe kan als ik vragen heb of even niet weet hoe ik iets aan moet pakken. Dat vertrouwen en de mate van zelfstandigheid vind ik prettig.

Als de afwasser er niet is komt het ook wel eens voor dat ik de afwas erbij doe maar dat gebeurt niet zo vaak.

Hoe het is om te werken bij CornelisZ? Dat betekent dat je deel uitmaakt van een team en dat maakt mijn werk leuk! Als mijn dienst begint heb ik eerst een kort overleg, de CCOR noemen we dat. De CCOR staat voor CornelisZ Communicatie, Overzicht & Resultaten en is een bijeenkomst van maximaal 10 minuten waarin wij worden geïnformeerd over lopende zaken en bijzonderheden. Dit zijn leuke minuten, want je wordt op de hoogte gebracht van de laatste wetenswaardigheden en ontwikkelingen en je weet wie er allemaal in je team zitten tijdens je dienst. Het is altijd wel gezellig want dan weet ik wie er verder nog aan het werk zijn en hoe druk het gaat worden die dag.

Training

Iedereen die bij CornelisZ komt werken doet mee aan de “Welkom bij CornelisZ” dag en dat is leuk: dan leer je al wat mensen kennen en weet je precies waar je aan toe bent. Er wordt nooit zomaar iemand ergens neergezet; iedereen weet wat er verwacht wordt!

Door de trainingen die we hebben is het voor mij ook mogelijk om door te groeien. In overleg met de trainer kan ik precies bekijken waar ik heen zou willen groeien. Verder is het ook mogelijk om een “cross-training” te doen, dan mag je een dag meedraaien in een heel andere functie en kun je ervaren hoe dat is en of het misschien iets voor jou is.

Kortom, ik heb een leuke baan in een geweldig mooie omgeving waar ik iedere dag met plezier naar toe ga.

Wil jij deze baan ook? Lees verder en beoordeel of jij bent wie wij zoeken…

Onze ideale kandidaat is een open, vriendelijke persoonlijkheid die makkelijk verbinding maakt met mensen. Je maakt dingen af en hebt oog voor detail. Je werkt op een lekker tempo en bent een fijne collega om mee samen te werken.

Bekijk de functie-eisen 
  • hands-on metaliteit
  • zelfstandig werkend
  • ervaring in de schoonmaak is een pré
  • bereid om vanaf 07.00 uur aan te vangen

 

"Hard werken met veel plezier, als jij bent geweest is alles schoon."