Sous Chef

De organisatie
CornelisZ is gevestigd in het Nautisch Kwartier te Huizen en heeft zowel binnen als buiten 180 zitplaatsen. CornelisZ biedt ieder wat wils op elk moment van de dag. Dagelijks tussen 10.00 uur en middernacht zijn onze gasten welkom voor koffie en gebak, lunch, high tea, borrel met hapjes en diner. Ook zijn kleine partijtjes mogelijk.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven:

Souschef (ft)

Functie:
In deze functie ondersteun je de keukenmanager in zijn werkzaamheden en vervang je hem tijdens afwezigheid.
Je bent gewend te koken vanaf receptuur en termen als inslag en loonkosten zijn voor jou niet vreemd. Je stuurt vanaf de werkvloer het team aan en controleert de uitgifte op kwaliteit, presentatie en inslag. Uiteraard ben je een echte teamplayer, werk je zelf ook mee en beheers je elke partie.

Wij vragen:
Wij verwachten van jou dat je minimaal drie jaar relevante leidinggevende werkervaring hebt in een soortgelijk bedrijf. Verder is jouw kennis van de HACCP uitstekend en ben je in het bezit van de noodzakelijke diploma’s.

Wij bieden:
Wij bieden een leuke uitdagende functie in een van de meest drukbezochte horecagelegenheden in Huizen. Het keukenteam is een zeer hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld.

Contactinformatie
Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatie & CV naar pz@zindels.nl. Voor meer informatie over CornelisZ kun je kijken op www.cornelisz.nl.

"Aan jou kunnen we de kwaliteit wel toevertrouwen, in en om de keuken zorg jij ervoor dat alles lekker loopt."