Straatjes

Populairste Straatjes in Huizen

De top 5 van de meest favoriete straatjes bij CornelisZ:

  1. Straatje Zalmspecialiteiten

  2. Straatje "Verre Oosten"

  3. Straatje "Pata Negra"

  4. Straatje Warme Spiesjes

  5. Straatje Warme Vis

Wil je weten waar deze favoriete straatjes uit bestaan? Neem dan hier een kijkje in onze straatjeskaart of reserveer direct om het zelf te komen beleven.

Wat is nou eigenlijk een straatje?
Dit is een combinatie van drie verschillende koude en/of warme hapjes die wij voor je hebben samengesteld en die je als “straatje” kan bestellen. Straatjes zijn trouwens ook als voorgerecht te bestellen indien de borrel uitmondt in een aansluitend diner! Als voorgerecht worden 2 straatjes of meer samengevoegd en geserveerd op een etagère.

Ontspannen je avond beginnen met een borrel bij CornelisZ. CornelisZ heeft een eigen hammenbar waar je onze chef de heerlijkste straatjes ziet bereiden. Kies iets lekkers uit onze straatjeskaart, bijvoorbeeld een straatje van de speciaal voor ons ingekochte hammen uit Italië. Je vindt er tevens straatjes bestaande uit diverse kazen, vegetarische hapjes, vlees, vis en schaaldieren. Kom gezellig borrelen bij CornelisZ, kies een glas wijn uit de "Wine by the Glass" kaart en combineer dit met een straatje naar keuze.