Wie zit er achter de formule?

De CornelisZ formule is ontwikkeld door Bovis B.V. Bij deze organisatie ligt ook het beheer van de formule en daar wordt ook het concept verder uitgedacht, getest, geanalyseerd en waar nodig aangepast. Huizen is de eerste locatie waar deze formule wordt neergezet. Bovis B.V. is sinds 2005 actief en heeft ook eigen IT applicaties ontwikkeld voor het managen van horecabedrijven op directie en operationeel niveau. Er is een speciaal keukenconcept ontwikkeld zodat de gast goed en snel bediend kan worden, van 9 uur’s morgens tot middernacht.

Doel van deze en andere formules is: de gast centraal te stellen en door middel van beleving en kwaliteit de momenten van de dag optimaal in te vullen.

Bij CornelisZ kan de gast uitgebreid kennis maken met de artikelen en ingrediënten die worden gebruikt in de verschillende gerechten. Men treft ze aan op de locatie te Huizen. Zo is er een hammenbar, een patisseriebar, een koffiebar en een wijnbar. Veel van de artikelen die men kan nuttigen zijn te koop en staan gepresenteerd in het restaurant. In de (web)shop kan de gast deze zelf bestellen en afhalen in Huizen.

"Alle informatie over de formule CornelisZ!"