Zelfstandig Werkend Kok

Hoe ziet mijn werk eruit als Zelfstandig Werkend Kok bij CornelisZ? Wat zijn mijn taken?

De Keuken

Allereerst wil ik daarover kwijt dat de keuken bij CornelisZ een zeer georganiseerde omgeving is en dat ik daar al blij van word! De keuken is geweldig uitgerust met de beste ovens, apparatuur en koeling en is gewoon goed ingericht. Je merkt echt dat kosten noch moeite gespaard zijn om de gastbeleving ultiem te kunnen invullen.

De gast kan ieder moment van de dag iets komen vieren en dat betekent dat wij een zeer veelzijdig product kunnen neerzetten in een dynamische omgeving, kicken vind ik dat. Vooral omdat we door de opzet van de keukens rust hebben in alle drukte, het is een geoliede machine.

De Werkzaamheden

Inhoudelijk doen we natuurlijk de standaard dingen: mise en place maken, koken en bestellingen opruimen / verwerken. Bij afwezigheid vervang ik de Sous Chef. Voor mijn dienst begint, hebben we een kort overleg, de CCOR. De CCOR staat voor CornelisZ Communicatie, Overzicht & Resultaten en is een bijeenkomst van maximaal 10 minuten waarin wij worden geïnformeerd over lopende zaken en bijzonderheden. Dit zijn leuke minuten, want je wordt op de hoogte gebracht van de laatste wetenswaardigheden en ontwikkelingen en je weet wie er allemaal in je team zitten tijdens je dienst. Je weet dan precies wat er allemaal staat te gebeuren en wie er nog meer aan het werk is. Gewoon geen gedoe, iedereen weet waar hij aan toe is en knallen maar ;-).

Voordat je hier aan de slag gaat heb je eerst een “welkom bij CornelisZ” dag en wat andere basistrainingen. Dat heeft bijgedragen aan het toch wel hechte team dat we hier in korte tijd hebben gekregen. Ik ga echt met plezier naar mijn werk iedere dag.
 

Een baan als Zelfstandig Werkend Kok?

Wil jij deze baan ook? Bepaal dan of onze keuken jou ideale werkplek zou kunnen zijn. Lees hier meer over onze keuken en kijk of het je aanspreekt.

Onze ideale kandidaat is een open, vriendelijke en georganiseerde persoonlijkheid die makkelijk verbinding maakt met mensen. Je maakt dingen af en hebt een oog voor detail. Je werkt op een lekker tempo en bent een fijne collega om mee samen te werken.

Bekijk de functie-eisen 
  • afgeronde opleiding Zelfstandig Werkend Kok
  • flexibel ingesteld
  • minimaal 2 of 3 jaar relevante werk/stage-ervaring
  • stressbestendig
  • bekend met de HACCP regels
  • zeer zelfstandig

"Zelf in de keuken werken met mooie en eerlijke produkten."