CornelisZ heeft een nieuwe kaart

Wij hebben een nieuwe kaart: Alles vers, puur en (h)eerlijk! Vlees van de Lindenhoff, brood van Menno en huisgemaakt gebak.

Beleef Cornelisz

Zeven dagen per week, op alle momenten van de dag van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat! Kom genieten van koffie met gebak, een heerlijke lunch, een borrel met borrelgarnituur of kom gezellig dineren en nagenieten aan de haven van 't Gooi.

Op alle momenten van de dag ben je welkom. Je vindt CornelisZ middenin het Nautisch Kwartier Huizen. Zeer centraal gelegen tussen de A1 en de A27 met ruime parkeergelegenheid. Zelfs met je boot kun je aanmeren voor de deur van CornelisZ.

Er valt toch altijd wel iets te vieren...!?

Iets te vieren?

Restaurant CornelisZ

Bekijk onze foto's

Iets te vieren?

Ben je jarig? Voor jou gaat bij ons de vlag uit! Je laatste moment als vrijgezel? Wij zetten het bier koud! Kom ontbijten, picknicken, borrelen of nog één keer samen dansend de nacht tegemoet. Van je eerste afspraakje tot het ten huwelijk vragen in de private dining room. 

Zie hier de brochure voor verschillende mogelijkheden qua invulling van uw feest of partij. Uiteraard doen wij ook aan maatwerk! Wij maken graag een afspraak met u om dit op locatie door te nemen.

CornelisZ staat altijd klaar voor het verzorgen van jouw feestje. Christy Molhoek, bedrijfsleidster van Cornelisz helpt graag verder met beantwoorden van vragen via events@cornelisz.nl of door te bellen naar 035-8876000.


Zakelijk

Ook voor de zakelijke gast is CornelisZ de perfecte plek. CornelisZ beschikt over diverse vergader/- privé ruimtes waar lekker eten & drinken, en zakelijke besprekingen samen komen. Het team is ervaren in het inspelen op jouw wensen als zakelijke gast. Dus wil je tijdens een vergadering niet  gestoord worden maar wel op het juiste moment een espresso of lunch geserveerd krijgen, daar zorgen wij voor! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie, bekijk onze brochure of de zakelijke arrangementen

Christy Molhoek, bedrijfsleidster van Cornelisz helpt u graag verder met beantwoorden van vragen via events@cornelisz.nl of door te bellen naar 035-8876000.


Nieuws

CornelisZ is voortdurend in beweging. Zo hebben we regelmatig diverse acties en aanbiedingen, zoals onze Valentijnsactie. Daarnaast organiseren we leuke events zoals Cocktail Friday. Alle informatie over acties, aanbiedingen en events bij CornelisZ vind je hier en op onze social media kanalen. 

vanaf 20 november CornelisZ wildmenu!

22 en 29 november pepernoten bakken bij CornelisZ!

25 november workshop 'wat serveer ik bij mijn kerstmenu?